Funkishuse til den store familie

      Kommentarer lukket til Funkishuse til den store familie

Har du mange børn? Eller har du ofte overnattende gæster? Måske bor du sammen med din udvidede familie, så I også skal have plads til din mor eller din far. Lige meget hvad er det muligt i et funkishus fra Living House. De kan bygge huse med op til otte værelser. Her kan der altså virkelig blive plads til den store familie.

Living House har bygget funkishuse på Sjælland og i København i mange år. De har dermed stor erfaring med at bygge til mange forskellige typer af familier. De ved, at der ikke er nogen familie, der er ens. Derfor tager de også altid familierne med på råd, når de skal i gang med at bygge hus. På den måde er de sikre på, at det er et hus, der passer til den enkelte familie. Det er familierne, der skal bo i huset, og det er derfor vigtigt, at det lever op til alle deres behov. Du kan læse mere her.

15

Når du skal til møde med Living House, er det derfor vigtigt, at du tænker over, hvad dine behov er. Det er i forhold til værelser, men det er også i forhold til carport og garage. Det kan også være, at du har brug for flere badeværelser. Normalt laver Living House to badeværelser i deres huse, men har du brug for flere, kan de sagtens finde en løsning på det.

Funkishuse med walk-in closet og legerum

Hvis du har mange børn, kan det også være rart, at de har et legerum. Et rum som du kan lukke af til ind til stuen, men som børnene stadig betragter som et fællesareal. Her kan de lege og larme lige så meget, de vil. Det er rart, at det foregår lidt væk fra stuen. Særligt hvis I har gæster. Når børnene bliver større, kan I lave legerummet om til et TV-rum eller lignende. Teenagere synes også, at det er hyggeligt at have et rum, der er deres eget. Hvis I har et ønske om et legerum i jeres funkishus, kan Living House sagens klare det.

Det samme gælder, hvis I har et ønske om et walk-in closet. Det kan være en smart løsning at have, så man kan overskue alt sit tøj. Det kan være svært at få plads til det hele i et skab. Hvis man skal have flere skabe i soveværelset, kommer det hurtigt til at føles som om, at man sover i et walk-in closet. Det kan du undgå ved at få bygget et.