Det kan næsten ikke blive nemmere at få tilbud på opgaver

      Kommentarer lukket til Det kan næsten ikke blive nemmere at få tilbud på opgaver

Nu er det slut med at være udenfor i haven og vi er rykket indenfor i vores hus som vi købte for et år siden. da vi lige var flyttet ind så fik vi virkelig lang tid til at gå med, at fare rundt fra det ene sted til det andet, for der var virkelig mange projekter der trængte til en kærlig hånd. Men efter fire måneder, da vi ikke rigtig følte at vi kom nogen steder hen, så fik vi sat os en weekend og virkelig snakket i gennem om hvad der var vigtigst for os at starte med og hvad vi havde råd til.

Vi fandt ret hurtigt ud af at det vi savnede mest var et nyt badeværelse, da det gamle nok mindst har 25 år på bagen. Vi gik derfor i gang med at rive det hele ud og fik bygget en hel nyt brusehjørne op. Efter nogle måneder så havde vi fået lavet det hele færdigt og det var virkelig en fornøjelse at komme derud. Når man lavet nyt badeværelse, så skal man jo også helst have styr på sin elektricitet, og det gør man nok nemmest ved en elektriker i Fredericia, hvis man er derfra. Det er nemt at finde tilbud på gode elektrikere på elektriker3tilbud.dk!

Da jeg nu har gået i over et år, så har jeg sammen med min jobvejleder på kommunen, fundet et godt efteruddannelses kursus som jeg startede på i sidste uge. Da det er over 20 år siden at jeg sidst har siddet på en skolebænk, så var jeg meget spændt på at skulle starte. Men da jeg altid har haft det rigtigt godt med at tilegne mig ny viden, så glædede jeg mig også til at komme i gang.

Mit mål på sigt er at jeg igen kan søge noget med VVS i Fredericia, og omegen, da jeg at flere omgange har arbejdet med dette, dog uden at være udlært i faget. Det nemmeste ville nok være at bruge en tilbudsservice for VVS i Fredericia. Men med mange års grund viden fra praktisk arbejde og så med kurset her oveni, så håber jeg på igen at jeg kan blive betragtet som et aktiv for en VVS Montør her i byen. Da mange af de unge mennesker alligevel rejser fra byen efter endt uddannelse, så håber jeg også at det kan hjælpe mig til at få et fast job.