Sådan finder du den helt rigtige pynt til studenterfesten

      Kommentarer lukket til Sådan finder du den helt rigtige pynt til studenterfesten

Når der skal findes bordpynt til sommerens studenterfester, så er det ikke altid den nemmeste søgen. For ethvert gilde kræver noget helt specielt, og det er bare vigtigt, at det hele spiller til sådan en fest.

For det er i sandhed et kapitel af ens liv, som bliver overstået! Derfor skal det fejres med manér. Her er bordpynt til studenterfest selvfølgelig inkluderet. Find gode råd til, hvordan du pynter op, så det ikke bliver glemt lige foreløbig, nedenfor.

Farvekoordiner med studenten

Det at have et bestemt farvetema er ikke altid lige let, men det er til gengæld med til at give et helt fantastisk udtryk, når man så får det fundet.

Og til studenter gilde er det let! Her skal du nemlig bare pynte op i de farver, som studentens hue har. Er det STX, jamen så skal der pyntes op i hvidt og rødt, eventuelt med en smule guld eller sølv derinde. Er det derimod fra HHX, jamen så skal vi over i det blå. Her er det altså nemt at finde det rigtige udtryk.

Men det handler ikke bare om, hvor huen kommer fra. Har man eksempelvis 5 A-fag, så er der nogle studenter, som har sorte huer. Det kan du igen koordinere med, så du vælger sort og så eksempelvis rød, hvis de 5 A-fag kommer fra STX.

Det er de små detaljer, som betyder noget

Når det kommer til at pynte op til studenterfesten, så er der rigeligt med speciel bordpynt derude at vælge imellem.

Faktisk er det noget af det, der gør det så sjovt at blive student. For pynten kommer nemlig helt speciel til dig. Vi kender jo alle sammen de små studenterhuer, som man ligger på bordet, eller som nogle gange endda kan blive klipset fast på servietterne.

Eller hvad med servietter, der har slogans og citater målrettet mod studenten? Det kan være en fantastisk sjov måde at fejre det hele på.

Hvis du er virkeligt eventyrlysten, så kan du også gå hele vejen og købe flaskeetiketter. Flere steder sælger simpelthen etikker, som du kan klistre på flasker, hvor der står ting som ”årets student” og andre vendinger. Dette er simpelthen en fantastisk sjov måde at fejre studenten på, og det viser, hvor meget du bekymrer dig!

Kom med fest og farver – ikke det elegante

Det er langt de færreste studenter, som er klar på at have et stort, elegant gilde. De har studenterkørsel og fester i lange baner, de er unge og frie. Langt det meste af tiden vil man finde, at studenterne går op i, at der er lidt sjov og ballade i det hele.

Så gør da det! Hvad med eksempelvis at erhverve dig bordbomber eller andre propper, som kan skydes af? Disse er med til at tilføje et helt bogstaveligt ”pop” til festen, som man med garanti ikke får særligt mange andre steder.

Sådan noget som at have shots-glas til at stå på bordene er også en måde at gøre det mere festligt på. For det handler ikke om, at det hele skal stå fuldstændigt lige og være meget formelt. Der skal være mulighed for, at studenten kan udfolde sig, især hvis de har venner og veninder, som kommer på besøg, hvilket jo ofte sker.

Kort sagt, så er det at pynte op til studentergilde ikke noget, som handler om at imponere. Det handler om at skabe en fest, som ikke bliver glemt af nogen!