Skadedyrsbekæmpelse er meget mere end at fjerne et par lus på haveplanterne!

      Kommentarer lukket til Skadedyrsbekæmpelse er meget mere end at fjerne et par lus på haveplanterne!

Skadedyrsbekæmpelse

JEG ved det godt – billedet ovenfor er misvisende! Hos mig er det ikke ret meget skadedyrsbekæmpelse, der handler om lus i mine planter. Faktisk handler skadedyrsbekæmpelse sjældent om at fjerne lus fra haveplanter. Det troede du vel heller ikke da du læste min (ret lange) overskrift?

Eller: Hvis du er have-entusiast, så gjorde du måske nok. Og jeg beklager i så fald for denne artikel hjælper dig ikke med at bekæmpe skadedyr i dine rosen-buske. Det er derimod en sag, vi ikke beskæftiger os ret meget med til dagligt, fordi vi er vant til at leve smertefrit og uden nævneværdige problemer i vores moderne boliger.

Men de problemer folk havde med skadedyr for 100 år siden, dem har man stadigvæk. Det handler om invaderende myrer i din stue, rotter i badeværelset, væggelus og andre dyr som kun Poul Thomsen fra “Dus med Dyrene” synes er spændende.

Skadedyrsbekæmpelse? Ungå spild af penge: Brug eksperterne!

Idag sidder jeg godt i det, har et nyt hus, opført i 2014 og ingen problemer overhovedet. Undtagen at jeg mangler en sød kæreste. Men som de siger: der er nok fisk i havet – du skal bare fange ÉN! Bla. bla. bla.. jeg bruger ikke så meget tid på at finde mig en ny kæreste, selv om nogen synes at det er på tide. Bedre end en hobby, siger de!

I forne tider brugte jeg meget tid på at bekæmpe skadedyr i en elendig bolig! Nu er min eneste hobby for tiden er at deltage i debatter om skadedyrsbekæmpelse og jeg skriver også lidt om det på nettet. Men hvis folk så spørger mig om jeg kan give gode råd, så lader jeg være. Jeg skal ikke beskyldes for at komme med de forkerte råd – og jeg får ingen penge for det heller.

Skadedyrsbekæmpelse lader vi de profesionelle om!

Mvh Jørgen Knast-Ved