Billig tagrensning i Jylland og på Fyn

      Kommentarer lukket til Billig tagrensning i Jylland og på Fyn

Det efterhånden meget omtalte tagrenoveringsfirma ”Jørns Tagrenovering” er ude med en ny kampagne, som tilbyder billig tagrensning overalt i Jylland og på Fyn. Virksomheden har flere afdelinger, bl.a. i Odder i Jylland og i Ringsted og Odense på Fyn, og her står eksperter angiveligt klar til at rense dit tag.

Flere forbrugere har dog givet virksomheden temmelig dårlige anmeldelser på Trust Pilot, en hjemmeside, som lever af at formidle forbrugernes oplevelser af specifikke virksomheders services. Her kan man bl.a. læse om meget lang leveringstid på ydelsen, manglende kontaktmulighed og fejlbehæftede fakturaer og rykkergebyrer.

Tagrensning er et håndværk for eksperter

Hans Kirk, som de sidste 10 år har arbejdet som selvstændig tagrenser, har ingen kommentarer til brugeroplevelserne, for han kender intet til firmaet, fortæller han. Derimod er han ikke bange for at anbefale sig selv til opgaver med tagrensning og rengøring, for ”Det er nøj a wed nøj om”, siger han på drævende jysk, så vi bliver nødt til at få det gentaget et par gange. Han fortæller bl.a., at flere og flere bliver opmærksomme på, at tagrensning ikke kun handler om at have et pænt og præsentabelt tag. Faktisk er mos og alger indirekte med til at ødelægge taget. De holder nemlig på fugten om vinteren, og når der er frost, vil fugten afstedkomme mikroskopiske frostsprængninger, der langsomt nedbryder taget.

Om det skal være Jørns Tagrenovering, Hans Kirk eller en helt tredje, der skal rense dit tag er op til dig, men alle eksperter er enige om, at tagrensning i det lange løb kan betale sig.