København burde fejre sin låsesmed – vi gør!

      Kommentarer lukket til København burde fejre sin låsesmed – vi gør!

Låsesmed København

En låsesmed fra København kan være nøglen til dit hjerte

Vi sidder her til aften omkring familien runde spisebord sammen med en ny ven og det er vi glade for. Og det er endnu mere specielt fordi vores datter Melissa ville skrive en online historie om det – og det fik hun undtagelsesvis lov til – for hun synes det var specielt at lægge det på nettet, mens det rent faktisk skete.

Vores nye ven hedder Karsten og han er en låsesmed fra København, ikke bare en hvilken som helst låsesmed – men VORES låsesmed. Og hvorfor så det?

Jo, vores datter havde tabt nøglen til hendes bil på en cafe et sted uden for Korsør. Og den var uheldigvis endt i et afløb – uden nogen nem mulighed for at få den op. Så stod hun der – indtil Karsten tilfældigvis kom forbi og åbnede – ikke døren til hendes bildør, som nogen sikkert ville tro, men – vinduet til hendes hjerte, da han tilbød at køre hende hjem.

Vi bor i Vordingborg, så det var ikke lige den vej, han egentlig skulle. Men nu sidder han altså her sammen med hele familien!

Københavnske låsesmede kan det hele

Tillad mig at slå et slag for “vores” låsesmed, der – udover at åbne vinduet til min datters hjerte (som hun så flot kaldte det) tilsyneladende også kan klare alle typiske opgaver inden for låsebranchen og det 24 timer i døgnet.

En låsesmed fra København kan sikre din og min ejendom (hvis den altså ligger i København) og sørge for at den har et låsesystem, der både er godt, godkendt og som vedvarende kan opdateres. Man har fokus på sikre løsninger, der klarer nutidens og fremtidens udfordringer og som an tilpasses fremtidens standarder.

Man kan levere skræddersyede løsninger til både private og virksomheder, der ud over det almindelige låsearbejde, eksempelvis også sikkerheds-service som installation af alarmsystemer og værdiskabe samt montering af dørtelefonanlæg.

Mvh
Melissa (og Karsten)