Billigt babytøj der bare er lækkert

      Kommentarer lukket til Billigt babytøj der bare er lækkert

Jeg har været så heldig at være til et møde omkring Billigt babytøj og det var bare rigtigt rigtigt lærerigt det kan jeg godt lige love jer for. Man fik altså en masse gode råd til hvilke mærker der var gode for ens børn og man kunne også høre om andre der havde råd til at dele tøj mellem hindanden så det er endnu billigere og det er da værd at tage med når det er man ikke har det store budget til bare at købe tøj til 2 måneders brug og dertil udstyr som man kan lægge på loftet efter kort tid.

Babies-Clothing

Jeg synes det er godt at der er steder på nettet som tilbyder Billigt babytøj for på den måde kan man altid lige handle lidt og sørge for at der er noget dejligt godt tøj til ens børn uden at det vælter ens budget. Det er ikke nemt at være alene mor så det hjælper meget at være i et netværk hvor man kan dele tøj med hinanden.

Nu er det ved at være sommer så kan man spare lidt penge på det tøj som man ikke skal bruge når det bare er at have en ble på barnet og de kan gå rundt og nyde det lune vejr på græsplanen. Er der andre der har planer for sommeren for så kunne det være hyggeligt at lave en børne dag et sted hvor man har tæpper med og vi kan lade børne lege med hinanden og vi voksne kan nyde en kølig hvidvin 🙂