Er det rimeligt at betale en mindre formue for et affaldsstativ til mit køkken?

      Kommentarer lukket til Er det rimeligt at betale en mindre formue for et affaldsstativ til mit køkken?

Hej.

Så sidder jeg igen på bloggen og skriver om et emne, der har min interesse. Denne gang er det ikke mine sædvanlige favoritemner – biler og motorcykler – det handler om, men om noget så relativt usexet som at vælge affaldsstativ til mit (min kones!) kommende køkken.
For jeg må indrømme, at det er svært at få pulsen op, når jeg kigger på billeder af et affaldsstativ til køkken. Og så alligevel – for jeg ved jo godt, hvor vigtig en ting det er at vælge det rigtige grej. Det gælder for håndværkere som det gør for “køkken-smede”.
Og det er da også udelukkende derfor at valget af korrekt affaldsstativ til (min kones) køkken har min interesse. For konen siger bare, at det skal “bare virke” og omvendt – gør det ikke det, så “falder der nok hurtigt brænde ud af de pågældende køkkenlåger”.

JEG forstod godt, hvad hun mente dermed. Og i mit hoved har jeg udtænkt en snedig plan om at købe en separat løsning, som ikke er afhængig af, at der allerede er etableret et køkken eller at der findes låger til at montere et affaldsstativ på. Kort sagt – en affaldsløsning med en pedal. Men “æder” hun den?

Jeg handler vores affaldsstativ på nettet – hvad med dig?

Jeg har allerede nogle gode ideer om, hvordan jeg skal få gennemført købet uden at bevæge mig for meget rundt i landskabet og kigge endeløse rækker at butikker med affaldsstativ til “køkken på tilbud”. Jeg har fundet ud af, at der er penge at spare ved at handle på nettet.

Konen får måske allerede sit affaldsstativ i overmorgen. Spørgsmålet er om jeg får ros eller om der falder noget brænde i min retning?

Mvh.
Dane Slaapaa