Jeg fik et USB stik på 32GB i gave

      Kommentarer lukket til Jeg fik et USB stik på 32GB i gave

Jeg vil dele en nyhed med nogen. Jeg fik nemlig et USB stik på 32 GB i gave her i weekenden og selv om sådan et lille stik ikke synes af meget, så er jeg allerede meget glad for det.
For med USB stikket fulgte også et handy lille Olympus digital kamera, et mikroSD kort og en adapter til at sætte dette i USB-stikket. Perfekt.

Jeg har altid ønsket mig et kamera. Selv om jeg har taget mange billeder, så har de aldrig været særlig gode – simpelthen fordi mit eneste redskab til at tage billederne var min gamle smartphone. Den har et sølle kamera på 2MP. Ingen zoom – Og flashen giver det mest elendige lys.
Det var jeg ked af – men ikke længere. Mit nye kamera har 12 MP og makrooption. Og nu skal jeg ud og tage de fedeste billeder. Mit nye USB stik på 32GB sørger for at de kommer ind i computeren og så skal der leges med Photoshop.

Del filer mellem 2 PC’ere med et USB stik

Det bedste ved mit USB stik på 32GB er, at det kan anvendes af alle – fordi 99% af alle computere – også min egen – er udstyret med en eller flere USB porte. Med et USB stik er man nemt i stand til at overføre filer fra en computer til en anden.  Det er alt sammen vældigt smart. Jeg glæder mig til at tage mine billeder med til mine med-kursister på mit fotokursus.

USB stik varierer i størrelse og udformning, af og til er de ganske kreativt skabt jeg bliver nogle gange i godt humør, hvis der er gjort noget kreativt ved designet.

Mvh Karla