Det er så fedt at stå på inliners

      Kommentarer lukket til Det er så fedt at stå på inliners

Goddag og rigtig mange gange velkommen til min hjemmeside/blog!

Hvis det er første gang du besøger min blog, så giver det faktisk meget god mening, for jeg har ikke rigtig været igang med at blogge før. Ikke desto mindre så er jeg meget glad for at du er kommet herind for at se, hvad jeg har at sige til det hele.

Her på bloggen kommer jeg fx til at blogge en del om de forskellige ting, som jeg godt kan lide at lave. Jeg kan fx rigtig godt lide at stå på rulleskøjter. Når jeg siger rulleskøjter så tænker jeg udelukkende på inliners, for jeg bryder mig ikke om side by side, for der kan jeg slet ikke lave at de seje tricks, som jeg kan på inliners. Jeg er blevet herre god til at stå på rulleskøjter, og jeg kan fx finde ud af at slide og køre på rampe. Vil jo nok gerne lige have lov til at sige, at jeg er sådan rimelig god til det.

Det er altså ikke for sjov, når jeg siger at jeg skal ud og køre på rulleskøjter. Jeg kan godt lide bare at rulle derudad, når det er sådan at vejret er så godt, som det er i dag. Det er bare for lækkert. Jeg tror ikke det er noget der kan gøre mig i så godt humør som dette vejr.

Hvis der nu er nogen af jer derude, som godt kan lide at stå på rulleskøjter, så skriv lige en kommentar. Så kan vi lige tage en lille snak om hvor fedt det er.