Låsesmed brød ind i min lejlighed

      Kommentarer lukket til Låsesmed brød ind i min lejlighed

Låsesmed brød ind i min lejlighed

Noget af det sjoveste jeg nogensinde har oplevet, var dengang min nabo sammen med en låsesmed lavede ”indbrudsforsøg” i min lejlighed. Jeg vågnede midt om natten ved, at noget rumsterede ved min dør, og før jeg vidste af det, blev døren brudt op. Jeg skal ærligt indrømme, at adrenalinen pumpede rundt i kroppen, også længe efter at det viste sig, at min nabo stod svajende i døråbningen og støttede sig til en forvirret låsesmed.

Låsesmeden var uden skyld

Den stakkels låsesmed var helt uden skyld i problemet. Han var blevet tilkaldt af min temmelig berusede nabo, som ikke kunne få sin nøgle til at passe i døren (som senere viste sig at være MIN dør). Man kan vel også på sin vis sige, at fejlen lidt var min egen, for jeg havde ikke på daværende tidspunkt fået sat navneskilt på døren, og låsesmeden havde endda tjekket min nabos ID med adresse, så alt var som sådan formelt i orden.

Bedste venner med låsesmeden som mellemmand

Da dør og lås var blevet repareret og jeg endelig kom til ro, var jeg i første omgang lidt fortørnet overhele episoden, men det ændrede sig dagen efter, hvor en slukøret nabo ringede på med et par flasker vin og en stor undskyldning. Sidenhen er vi blevet bedste venner, og historien bliver sjovere, for hver gang vi fortæller den. Vi har endda sidenhen mødt låsesmeden i anden sammenhæng, og det er sikkert også en historie han fortæller med jævne mellemrum.