Jeg har endelig fået mine skindhandsker

      Kommentarer lukket til Jeg har endelig fået mine skindhandsker

Jeg er utroligt glad lige nu, for jeg er gået igang med at rydde ud i min garderobe, og det er simpelthen fordi, at jeg er så glad for at have en opdateret garderobe, så jeg kan føle, at jeg ser godt ud, når jeg kommer udenfor døren. Og derfor har jeg også lige modtaget nogle skindhandsker (se mere her: http://droma.com/16-handsker-skind), som jeg bare er helt vildt glad for. De er altså rigtig, rigtig flotte, og jeg ved godt, at det måske ikke lige er årstiden, men jeg har alligevel tænkt mig at gå rundt med dem, selvom det nok kommer til at blive lidt varmt. Men man må altså gøre noget for moden i det her land, eller hvad man siger. Jeg er i hvert fald meget tilfreds med mit eget udtryk lige nu, og det er jo rigtig dejligt, hvis jeg skal være helt ærlig.

Men ellers går det godt, og det gør det, fordi at jeg lige er færdig med min uddannelse, og det har været en hård og sej kamp, men jeg er da kommet igennem den, så det er jo dejligt, kan jeg vist roligt slå fast. Det er sådan noget, som jeg elsker ved mig selv; jeg har en stålsat viljestyrke.

new-nylon-and-leather-computer-messenger-bag-799

Tror jeg vil spise et eller andet nu her, for jeg er godt nok ved at være sulten, og derfor skal der jo noget mad på bordet, ikke? Tror måske bare jeg tuller op i byen for at købe mig en sandwich eller noget i den facon.