Mit stjernetegn siger…

      Kommentarer lukket til Mit stjernetegn siger…

Goddavs og rigtig mange gange velkommen til min blog.

Jeg vil gerne lige fortælle jer om noget, som jeg synes er rimelig spændende.

En ting som jeg rigtig godt kan lide er at læse mit stjernetegn som er tyr. Det kan godt være at det ikke altid lige er alle ting, som der står i et stjernetegn, som passer 100% på lige netop dig, men der er som regel altid noget af det, som passer.

Jeg ved ikke hvordan de astrologer gør det, men de kan altså bare et eller andet med at finde ud af, hvad der vil komme til at ske. Ja, somme tider kan det være svært at tro, at der ikke er mere mellem himmel og jord, end man lige går og tror. Wow, det rimer endda også.

Lige for tiden har jeg fundet ud af, at mine stjernetegn fra denne side passer rimelig godt på mig. I kan jo prøve at gå derind og læse jeres, og vende tilbage og skrive en kommentar her, og se om det ikke også passer nogenlunde for jer.


Det jeg faktisk rigtig godt kan lide ved den hjemmeside der, er at man både kan læse dags-, uges-, måneds- og årshoroskop! Det har jeg kun set et par andre steder, på engelsk, men der skulle man betale for at få lavet sine horoskoper, og det har jeg altså ikke lige så meget lyst til.

Nu vil jeg bruge lidt tid på at læse mit nye uges horoskop, og se om der ikke venter mig en lille overraskelse.

Hej hej 🙂