Nu må det være tid til selvforkælelse!

      Kommentarer lukket til Nu må det være tid til selvforkælelse!

Hej alle sammen!

Nu er det jo pivende koldt uden døre i disse tider, det bliver tidligt mørkt og alt er generelt bare en lille smule mere trist og kedeligt end de lysere og varmere tider på året. Derfor er det altså også vigtigt at vi husker at forkæle os selv. Jeg er selv i fuld sving med at finde på noget godt til mig selv, og jeg tror allerede at jeg har en god idé om det første skridt i min selvforkælelsesprogram. Jeps, jeg skal have en rigtig god gang massage. Jeg har fundet MassageKompagniet som ligger i København på nettet, og det ser ud til at være et rigtig fint sted, så det tror jeg, at jeg skal prøve af.

Jeg er ikke helt klar over hvad jeg ellers skal gøre for mig selv endnu, men det skal nok komme. Jeg har overvejet noget manicure en del, men det er måske ikke lige mig. Jeg ved ikke helt om det er lidt for underligt, når man er mand. Det burde jeg nok ikke bekymrer mig over, men jeg kan ikke lade være, hehe.

Har overvejet lidt om man skulle tage en tur ud og rejse, men jeg har ikke rigtig tid eller penge til en ordenlig tur, så det tror jeg hellere at jeg må springe over, med mindre et eller andet uventet skulle ske. Det ved man jo aldrig helt. Det kan jo være at man finder sig en rigtig knaldgod pris på en afbudsrejse eller lignende. Man kan aldrig rigtig vide jo. Men vi ses i hvert fald snart her på bloggen – det er nok den eneste ting som er helt sikker!