Endelig tid til en tur infrarød sauna!

      Kommentarer lukket til Endelig tid til en tur infrarød sauna!

Det er godt nok ved at være lang tid siden, at jeg sidst har været i sauna. Det er af den ene grund, at jeg ikke bryder mig om det. Jeg synes det er ganske behageligt de første par minutter, men derefter bliver det nærmest som tortur. Det er for mig fuldstændigt ulideligt at sidde derinde. Nu har jeg endelig fundet en måde hvorpå jeg kan blive længere i en sauna, for det vil jeg jo egentlig gerne.

Der er også rigtig mange gode fordele ved at tage i sauna, fx: smertelindring, afstressning og meget andet. Du kan jo prøve at slå det op. Nå, men som jeg sagde, så har jeg jo fundet en måde hvor jeg kan nyde dette dejlige sauna halløj – nemlig infrarød sauna. Det er altså bare super smart. Det er fungerer ikke helt på samme måde som en normal sauna, da det er infrarøde stråler, som benyttes. Det er super duper smart, og jeg synes du skulle hoppe ind og læse mere om det, hvis du altså vel at mærke kunne tænke dig at vide mere omkring det.

Det er altså bare for sejt.